full screen background image
manastirea_vorona-hram_tudorel_rusu_3_0

A început SĂPTĂMÂNA CULTURII LA VORONA

Prilejuită de Hramul Mănăstirii, suita de manifestări inclusă în Săptămâna culturii la Vorona este organizată în perioada 3-9 septembrie de Primăria şi Consiliul Local al comunei Vorona pe mai multe secţiuni şi include activităţi sportiv, religioase, culturale, sociale şi administrative.

Dintre cele mai importante, de remarcat este Concursul de bătut toaca, organizat marți la ora 17.00 la Biserica veche ,,Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Icușeni. Intitulat sugestiv,,TROMPETA ÎNGERILOR”, acesta reuneşte copii și tineri din parohiile din comună și din comunele vecine care vor fiu premiaţi pentru îndemânare.

Tot marți în Piaţa Comunală din Vorona va fi deschisă o Expoziție de animale EXPO-ZOO.

JOI, Centrul Cultural „Mihai Eminescu” Vorona va găzdui, începând cu ora 15,

Festivalul concurs de muzică populară vocală şi instrumentală „Moştenite din Bătrâni”, ediţia a 33-a iar vineri în Poiana Mănăstirii va avea loc Spectacolul folcloric ”LA HRAM” în cadrul celei de a 43-a ediții a Festivalului Folcloric Național ”SERBĂRILE PĂDURII”.

IPS Teofan va oficia Sfânta Liturghie de Hram la Manastirea Vorona vineri, 8 septembrie şi la Mănăstirea ,,Sihăstria Voronei” sâmbătă, 9 septembrie.

Consultati programul integral AICI!

 

 

ARTICOLE ASEMANATOARE

Comentarii

Comentarii
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza