full screen background image
permise-inmatriculari (1)

Timbrul pentru mediu aglomerează şi mai mult Serviciul de permise şi înmatriculări

Direcţia de Permise şi Înmatriculări Auto din municipiul Botoșani este supraaglomerată! Deficitul de personal este de 50%, iar volumul de muncă dublu.

Situația este cu atât mai tensionată cu cât la concursul organizat săptămâna trecută pentru ocuparea unui post în cadrul insituției nu s-a înscris nimeni care să fie eligibil. Salarizarea neatractivă și volumul mare de muncă face ca aceste posturi să nu prezinte interes.

Din două posturi scoase la concurs până acum doar unul a fost ocupat.  Din 5 candidați înscriși, doar unul a promovat cu nota 8.

Instituția este deservită, în prezent, de 10 angajați care sunt ajutaţi şi de un ofiţer de la Inspectoratul de Poliţie. Asta în condiţiile în care, pe lângă permise şi înmatriculări, instituţia se ocupă şi cu restituirea banilor pentru timbrul de mediu. La sfârşitul săptămânii trecute, 41 de botoşăneni au depus astfel de dosare într-o singură zi.

Instituţia ar avea nevoie de aproximativ 20 de oameni. Însă prevăzute sunt doar 15 posturi, dintre care 3 sunt neocupate

ARTICOLE ASEMANATOARE

Comentarii

Comentarii
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza