full screen background image

Ovidiu Portariuc şi-a demis consilierul recent angajat

portraiucPrimarul municipiului Botoşani, Ovidiu Portariuc şi-a demis consilierul recent angajat. Decizia de demitere a fost deja înregistrată la Serviciul Resurse Umane din cadrul Primăriei.

Primarul a spus că nu ştia despre problemele pe care le are Sorin Mihai Râznic cu justiţia şi a decis să solicite pentru orice angajare, în prealabil, informări de la instituţiile statului pentru confirmarea integrităţii celui care aspiră la o funcţie în cadrul Primăriei.

Reamintim că Sorin Mihail Râznic a lucrat în Iaşi, în domeniul bancar şiar numele său apare într-un dosar al creditelor bancare frauduloase, în care este implicat Clanul Cordunenilor.

Dosarul se află încă pe rolul instanţelor de judecată şi este instrumentat de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, Serviciul Teritorial Iaşi.

Alături de alţi 26 de inculpaţi, Râznic a fost trimis în judecată în anul 2010, sub acuzaţia că ar fi sprijinit o grupare infracţională coordonată de Călin Vasile fost Corduneanu şi Bogdan Cătălin, racolând mai multe persoane, care în baza unor documente false ar fi obţinut credite frauduloase, banii ajungând la Corduneni.

Comentarii

Comentarii