full screen background image


Materiale de construcții pentru familiile din Buzău ale căror locuințe au fost distruse de alunecările de teren

alunecari     Familiile din județul Buzău ale căror locuințe au fost distruse de alunecările de teren produse în acest an vor primi ajutoare umanitare în valoare de 350.000 de lei, constând în materiale de construcții, potrivit unei Hotărâri adoptate astăzi de Guvern.

Materialele de construcții (ciment, oțel beton, cărămizi, tablă zincată, lemn) vor fi scoase din rezervele de stat și acordate ca ajutoare umanitare interne, cu titlu gratuit, pentru familiile din localitatea Lacurile, comuna Bisoca, județul Buzău, în vederea reconstrucției locuințelor distruse de alunecările de teren.

Stocurile scoase din rezerva de stat vor fi reîntregite, finanțarea fiind asigurată din fonduri de la bugetul de stat pentru anul 2015, prin bugetul Ministerului Afacerilor Interne, aprobat pentru Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale.

Transportul materialelor de construcții până la locul de destinație indicat de Instituția Prefectului Județului Buzău se va efectua cu mijloace auto de transport din dotare și/sau ale unor operatori economici angajați de Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale.

Distribuția materialelor de construcții către beneficiari se face de către Instituția Prefectului Județului Buzău, prin persoane anume împuternicite.

VivaFM – Live Your Music! » Național

Comentarii

Comentarii