full screen background image

Pensionarii cu venituri mici, ajutaţi de primărie

Pensionarii care au venituri lunare mai mici de 700 de lei sunt aşteptaţi la Primărie, camera 2, pentru a-şi ridica tichetele sociale acordate de municipalitate.

 

Tichete sociale pensionari Medias

 

Cea de-a doua etapă distribuire a început ieri şi se va încheia pe 12 decembrie, timp în care beneficiarii se vor prezenta în ordine alfabetică pentru a-şi ridica tichetele, în baza unui program afişat la sediul Primăriei. Ovidiu Portariuc, primarul municipiului Botoşani.

Fiecare pensionar va primi câte cinci tichete, cu o valoare nominală de câte 10 lei, rezultând astfel o sumă totală de 50 lei.În schimbul tichetelor sociale, pensionarii cu venituri mici vor putea obține bunuri și servicii în valoare echivalentă constând în alimente, îmbrăcăminte, produse de igienă, medicamente și servicii medicale sau de curățenie.

Persoanele care nu s-au înscris până acum în program, trebuie să se prezinte la Serviciul Public de Asistență Socială Botoșani, în str. Săvenilor nr. 12, cu copia actului de identitate și cuponul de pensie din luna anterioară.

Comentarii

Comentarii