full screen background image

1914 locuri de muncă vacante

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 1914 locuri de muncă vacante.

 

spatiul economic

 
În agricultură sunt disponibile 800 de locuri de muncă Spania şi 400 în Portugalia, iar în sistemul de asistenţă socială din Marea Britanie sunt disponibile 240 locuri de muncă.

Republica Cehă are disponibile 182 locuri de muncă, Germania – 142, Suedia – 87 locuri de muncă, Ungaria – 50 locuri de muncă, Polonia – 5 locuri de muncă, în timp ce Norvegia caută 3 doctoranzi în inginerie biomedicală/biofizică  şi Networks.

Belgia mai angajează 2 directori audit(seniori) în servicii financiare şi 1 proiectant construcţii metalice iar Irlanda 1 tehnician dentar.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele precum şi informaţii suplimentare cu privire la angajatori, domeniu de activitate , condiţii de ocupare a posturilor, condiţii de muncă şi salarizare accesând portalul EURES naţional, www.eures.anofm.ro.

Pentru informaţii suplimentare, solicitanţii de loc de muncă se pot prezenta la sediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Botosani, unde consilierul EURES îi poate îndruma.

Comentarii

Comentarii