full screen background image

Primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, a cerut politicienilor să nu mai vadă peste tot „săgeți otrăvite”

Primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, a cerut politicienilor să nu mai vadă peste tot „săgeți otrăvite” și să trateze cu seriozitate propunerea sa de a se realiza o „Pace politică” pentru dezvoltarea orașului. Una din cerințele majore ale cetățenilor care au protestat recent în stradă a fost ca politicienii să înceteze conflictele politice permanente care au afectat dezvoltarea orașului și a țării. Apelul primarului are loc după declarația de vineri a noului co-președinte al alianței PDL-PNL, Costel Șoptică, potrivit căruia propunerea de „Pace politică” ar fi o „săgeată otrăvită” din partea PSD.

 

1-ovidiu-portariuc

Primarul a ținut să precizeze că propunerea pe care i-a lansat-o noului co-președinte al PDL-PNL nu a urmărit să dezbine, cum a interpretat Costel Șoptică, ci să unească toate forțele politice și societatea civilă în jurul unor obiective comune de dezvoltare a municipiului Botoșani.

Primarul a lansat recent programul „Pace politică pentru dezvoltarea municipiului Botoșani – 2015-2025” prin care propune politicienilor de la toate partidele să realizeze un consens în jurul câtorva proiecte majore de dezvoltare a orașului.

Comentarii

Comentarii