full screen background image

După trei ședințe și alte două ore de discuții în contradictoriu, consilierii locali s-au decis!

După trei ședințe și alte două ore de discuții în contradictoriu, consilierii locali au reușit, în cele din urmă, să voteze proiectul de hotărâre privind alocarea de fonduri pentru  Gala Excelenței în Educație.

 

foto-sedinta-consiliu-local-botosani

Consilierii PNL au solicitat orgamizarea Cupei Primăriei la Sporturi în vară, însă sub denumirea Olimpiadele Consiliului Local, iar banii care ar fi trebuit să fie alocați pentru evenimentul din acest week-end să fie redrecționați către Gala Excelenței în Educație.

Astfel, suma inițială de 50.000 de lei pentru premierea elevilor și profesorlilor cu performanțe s-a dublat. În plus, a mai afost adfăugată și suma de 27.000 de lei, din bugetul alocat în acest an capitolului reparații străzi.

 

Elevii cu performanțe la concursurile și olimpiadele internaționale vor primi sume cuprinse 600 și 1.000 lei, cei cu performanțe la olimpiadele și concursurile naționale între 300 și 600 lei, în tmp ce elevii cu performanțe la concursurile naționale organizate de Ministerul Educației vor primi premii cu valori cuprinse între 100 și 400 de lei.

 
Cadrele didactice vor primi câte 300 de lei. Gala Excelenței în Educație are loc în data de 15 decembrie, ora 16.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Comentarii

Comentarii