full screen background image

Portariuc şi Sorescu vor parc industrial împreună

2        Președintele Consiliului Județean Botoşani, Gheorghe Sorescu şi primarul Ovidiu Portariuc au avut ieri o scurtă discuţie depre intrarea Consiliului Județean în Zona Metropolitană, în vederea asocierii pentru realizarea parcului industrial de pe terenul fostei fabrici de zahăr de la Bucecea.

Cei doi au căzut de acord  că investiția ar putea fi realizată în cadrul Zonei Metropolitane, structura din care ar urma să facă parte și Consiliul Județean.  În perioada următoare Consiliul Local al oraşului Bucecea va da o Hotărâre prin care vor pune la dispoziția Zonei Metropolitane terenul de 10 hectare, urmând ca după includerea CJ să fie emisă o Hotărâre comună la nivel de Consiliu de Administrație și Comitet Director de înființare a parcului industrial. După ce Zona Metropolitană va intra în posesia terenului va fi depusă documentația la Ministerul Dezvoltării în vederea avizării parcului industrial pentru funcționare.

Președintele Consiliului Județean Botoşani a spus că așteaptă invitația scrisă de a intra Consiliul Județean în Zona Metropolitană.

ARTICOLE ASEMANATOARE

Comentarii

Comentarii