full screen background image

Ţigări de contrabandă abandonate pe malul Prutului

colete-tigari-contrabandaPoliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi Prut au prins mai multe persoane care transportau trei colete voluminoase dinspre malul râului Prut către interiorul teritoriului naţional.
Când au sesizat că sunt interceptate, persoanele în cauză au abandonat coletele şi au încercat să fugă. La scurt timp, poliţiştii de frontieră au interceptat un bărbat care avea încălţămintea şi hainele ude şi murdare de noroi şi nu îşi justifica prezenţa în zonă. În urma cercetărilor s-a stabilit că cetăţeanul român în vârstă de 30 de ani, domiciliat pe raza judeţului Botoşani, este suspect a fi implicat în activitatea infracţională.
În urma inventarierii coletelor depistate, s-au găsit 80.000 ţigarte cu timbru de acciză R. Moldova, în valoare de peste 20.000 lei. Marfa a fost ridficată în vederea confiscării poliţiştii de frontieră efectuând acum cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.
Cercetările continuă împreună cu autorităţile de frontieră din Republica Moldova, în vederea stabilirii întregii arii infracţionale şi depistării tuturor persoanelor implicate.

Comentarii

Comentarii