full screen background image

Vineri, premierul Cioloş va face public un punct de vedere asupra activităţii miniştrilor

ciolos parlament

Premierul Dacian Cioloş a început evaluarea miniştrilor Cabinetului şi, aşa cum a anunţat purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Suciu, „probabil vineri” şeful Guvernului va prezenta public rezultatele evaluării.

La finalul şedinţei săptămânale a Executivului, jurnaliştii prezenţi la Palatul Victoria l-au întrebat pe purtătorul de cuvânt al Guvernului dacă premierul a început analiza activităţii miniştrilor aşa cum a anunţat anterior, iar Dan Suciu a răspuns pozitiv.

„Da. Astăzi (miercuri-n.r.) a fost o discuţie şi pe acest subiect cu unii dintre miniştri. Vor continua şi în zilele următoare, nu am acum detalii de dat. Aşteptăm finalizarea acestor discuţii, dar cu siguranţă în aceste săptămână veţi mai avea câteva detalii legate de aceste discuţii pe care premierul le are, probabil vineri”, a spus Suciu.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a precizat că nu are o listă cu miniştri evaluaţi, dar a subliniat faptul că discuţiile vor continua joi.

„N-am o listă. A fost o discuţie cu toţi membrii Guvernului în acest moment. Mâine va fi una (o discuţie-n.r.) mai puţin largă, dar discuţiile acestea continuă şi vineri sigur o să aveţi un punct de vedere mai detaliat pe acest subiect”, a arătat Dan Suciu.

El a amintit că premierul analizează activitatea fiecărui ministru în parte, priorităţile acestuia, îndeplinirea obiectivelor pe care şi le-a asumat la începutul anului, etapa actuală, precum şi obiectivele propuse pentru semestru al doilea.

Întrebat de jurnalişti dacă în urma evaluării premierul va decide remanierea Guvernului, Dan Suciu a replicat că nu poate comenta subiectul „în acest moment”.

Național – VIVA FM