full screen background image


Termen mai scurt pentru mandatele membrilor CA de la Urban Serv si Modern Calor

Mandatele membrilor Consiliului de Administrație de la societatea Urban Serv au fost prelungite doar pentru trei luni, și nu cu patru ani, așa cum a fost propunerea inițială, și cum s-a întâmplat la alte două societăți subordonate Consiliului Local, respectiv Locativa și Eltrans.
Membrii Adunării Generale a Acționarilor de la operatorul de salubritate, întruniți la finalul săptămânii trecute, au fost cei care au decis acest termen de trei luni.

„Termenul de trei luni este destul de scurt ținând cont de demersurile legale care trebuie făcute, trebuie publicată în Monitorul Oficial Hotărârea Adunării Generale, după 15 zile de la publicare dacă nu este contestată se trece la semnarea noilor contracte de mandat, și s-ar putea ajunge ca în cele trei luni să nu se termine formalitățile”, a declarat Simion Drelciuc, directorul Urban Serv.

Aceeași situație este și la societatea Modern Calor, unde AGA a decis prelungirea mandatelor actualilor membri ai Consiliului de Adiministrație cu doar trei luni.

Comentarii

Comentarii