full screen background image


Urban Serv Botoșani va contesta licitația pentru colectarea și transportul deșeurilor

Urban Serv Botoșani riscă să rămână fără o treime din activitate, dpă ce a pierdut două licitații importante. Este vorba despre licitația pentru administrarea depozitului ecologic de deșeuri de la Stăuceni și de cea pentru transportul și colectarea deșeurilor la depozitul din județ.
La începutul săptămânii trecute au fost desemnate firmele care vor colecta și transporta deșeurile din cele cinci zone ale județului. De gunoiul din muniicpiul Btoșani se va ocupa societatea Rosal Grup SA București.
Oferta depusă de societatea din subordinea Consiliului Local Botoșani nu a fost cea câștigătoare, ceea ce atrage prejudicii importante uniății de salubrizare. Conducerea Urban Serv a anunțat că va depune contestație.
În condițiile în care contestația nu va fi admisă, cei 75 de angajați ai Urban Serv ce se ocupau de colectarea și transportul deșeurilor pe raza municipiului Botoșani riscă să rămână fără loc de muncă începând cu 1 ianuarie 2017, sau se vor plia pe alt gen de activitate pe care unitatea îl va gândi într-o nouă strategie.

Comentarii

Comentarii