full screen background image

PNL a stabilit pe cine trimite în cursa pentru Parlament

Aproximativ 500 de membri ai organizaţiei judeţene a Partidului Naţional Liberal s-au reunit, sâmbătă, pentru a stabili candidaţii la alegerile parlamentare.

Şedinţa Consiliului de Coordonare Județean al PNL a avut loc la Cinema Unirea. Delegaţii au avut de încercuit pe buletinele de vot patru din cei 14 candidați, ordinea pe liste fiind stabilită în funcție de numărul de voturi întrunit de fiecare dintre candidaţi.

Cele mai multe voturi-251-s-au îndreptat către deputatul Costel Șoptică. Acesta este urmat de Cristian Achiţei, cu 246 de voturi şi de deputatul Cristian Roman cu 235 de voturi. Surpriza de pe locul patru este consilierul judeţean Mirela Saucă, care i-a depăşit e actualii parlamentari Viorel Grigoraș şi Verginel Gireadă. Următorii pe listă sunt Iacob-Strugaru Stelică, Alecsandru Augustin Gabriel, Lupașcu Cătălina Camelia, Bursuc Constantin, Popescu Corneliu, Cozminschi Eduardt, Maxim Maricel Corneliu şi Rotundu Cătălin Gheorghe. Candidații de pe primele locuri vor avea dreptul să opteze, în ordine, pentru Camera Deputaților sau Senat.

ARTICOLE ASEMANATOARE

Comentarii

Comentarii