full screen background image

Expoziția de terapii complementare „Natură – Sănătate – Frumuseţe”

De astăzi și până pe 16 octombrie, la Muzeul Județean va fi deschisă Expoziția de terapii complementare „Natură – Sănătate – Frumuseţe”.

Aflată la ediţia a XIV-a, aceasta are drept scop promovarea sănătăţii şi oferirea de alternative la tratamentele clasice, cu medicamente, fiind organizată de Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Botoşani, în parteneriat cu Primăria Municipiului, Muzeul Județean Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret,Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog, Școala Postliceală „Prof. Dr. Doc. Enescu Longinus”, Asociaţia pentru Sănătate, Educaţie şi Familie Botoşani şi Asociaţia „EDU-SAN” Botoşani.

Dintre activitățile incluse în cadrul Expoziției de terapii complementare amintim: Nutriția sănătoasă și apa energizată, expuneri și demonstrații susținute de Dr. Ioan-Adrian NICULA din Cluj-Napoca; Expuneri și demonstrații de nutriţie vegetariană, susținute de experta Lidia BOJE din Timișoara, în zilele de 14 și 16 octombrie; Evaluarea stării de sănătate personală (măsurarea înălțimii, greutății și tensiunii arteriale), de către elevii de la Școala Postliceală „Prof. Dr. Doc. Enescu Longinus” Botoşani, pe tot parcursul desfășurării conferinței.

Comentarii

Comentarii