full screen background image

Locuri de muncă sezonieră în AGRICULTURĂ – SPANIA – CAMPANIA 2017

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoșani, prin serviciul de ocupare EURES Romania, oferă 800 locuri de muncă vacante (500 de femei și 150 de cupluri) în Spania, pentru munca sezonieră, recoltat căpşuni (sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp; nu se solicită experință; nu se solicită limbă străină).

Durata contractului de munca este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare este 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, iar salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Botoșani.

La selecție vor putea participa doar persoanele care sunt înregistrate în baza de date a AJOFM Botoșani, Compartiment EURES, ca persoane aflate în căutarea unui loc de muncă în străinătate.
Selecția va avea loc în trei locații din țară, una din acestea fiind si judetul Vaslui.

La Vaslui selecția va avea loc în data de 13 decembrie 2016, cu începere de la ora 9.00, în incinta Liceului Teoretic “Emil Racovița” Vaslui ( sala de sport).

Comentarii

Comentarii