full screen background image

Viceprimari consideraţi incompatibili ar putea rămâne fără mandate

Primarul Cătălin Flutur a anunțat că vor fi făcute demersuri pentru încetarea mandatelor celor doi viceprimari ai municipiului Botoşani, Cosmin Andrei și Marian Murariu. Potrivit edilului, aceștia ar fi fost incompatibili în perioada în care au făcut parte atât din Executivul Primăriei, cât și din Adunarea Generală a Acționarilor de la societatea Urban Serv.

Subiectul a fost dezbătut de mai multe ori în şedinţele de Consiliu Local, când în urma unor voturi politice, cei doi au fost excluşi din AGA printr-o hotârâre şi incluşi din nou în AGA prin altă hotărâre.

În ședința extraordinară de Consiliu Local de astăzi, a fost aprobat un nou proiect de hotărâre prin care cei doi reprezentanţi ai municipiului în AGA de la Urban Serv, au fost înlocuiţi cu consilierii Vasile Chiru și Ioan Brânzei.

Primarul Cătălin Flutur a declarat că vor fi făcute demersuri pentru încetarea mandatelor viceprimarilor aflaţi, pentru o perioadă, în stare de incompatibilitate.

Viceprimarul Cosmin Andrei a spus că își rezervă dreptul să facă la rândul său plângere pentru inducerea în eroare a organelor de anchetă dacă se va dovedi că este nevinovat.

Comentarii

Comentarii