full screen background image

Gala Angelica Gherman și-a desemnat laureații la a IV-a ediție

Asociația B-Right Media a organizat luni, 19 decembrie 2016, cea de-a patra ediție a Galei Angelica Gherman, un eveniment anual realizat în memoria regretatei învățătoare și autoare de cărți școlare din Botoșani.

Gala a avut loc în incinta Centrului Multifuncțional Angelica Gherman, deschis de Asociația B-Right Media în parteneriat cu Școala Gimnazială nr. 13 Botoșani, în perioada de sustenabilitate a proiectului POS DRU “Și eu vreau la școală!”.

Diploma “Învățătorul debutant al anului” a fost adjudecată de Cornelia Pîrvu, învățător la Școala Gimnazială nr. 1 din Dângeni. Diploma pentru întreaga activitate didactică, a fost înmânată lui Constantin Barbu, învățător la Școala Gimnazială nr. 11, Botoșani, Diploma de Recunoștință, acordată Școlii Gimnaziale nr. 13 Botoșani, pentru proiectele implementate pentru a păstra vie memoria Angelicăi Gherman, fost cadru didactic al unității de învățământ.

În ceea ce privește marele premiu, cel pentru Învățătorul Anului 2016, juriul a decis în unanimitate ca acesta să nu fie acordat în această ediție, ca urmare a faptului că dosarele depuse nu s-au încadrat în criteriile de eligibilitate stabilite prin regulamentul competiției. Suma aferentă premiului va fi reportată pentru ediția viitoare, urmând a fi utilizată pentru finanțarea unui proiect educațional ce va fi selectat în urma unei competiții transparente.

Cu această ocazie, familia autoarei a lansat 4 noi volume purtând semnătura Angelicăi Gherman – culegerile conținând câte “1200 de exerciții și probleme de matematică”.

Comentarii

Comentarii