full screen background image

Viva Fm a transmis în direct de la Târgul de Nunţi organizat de Uvertura Mall. FOTO!

Viva Fm a fost prezent la deschiderea celui mai mare şi mai important târg de mariaj din Botoșani.

Uvertura Mall și Viva Fm v-au oferit ocazia de a descoperi cele mai noi tendințe chiar de la organizatorii şi de la participanţii la acest eveniment premergător sezonului care se apropie.

Echipa noastră a transmis vineri, 10 martie 2017, în direct, timp de 4 ore, de la Târgul de nunţi.

Deschiderea oficială a târgului a avut loc la ora 11:00, când reprezentanții complexului comercial, alături de invitații acestora, Constantin Gabor, șeful Oficiului de Stare Civilă și Părintele Apostoaie Partenie, au transmis încurajări și cuvinte de învățătură celor ce urmează să-și unească destinele.

Lidia Uja a aflat, pe rând, de la reprezentanţii firmelor participante, toate noutățile în materie de nunți: de la rochii de mireasă, costume pentru miri, verighete și accesorii din aur, candy baruri, torturi impresionante, bar show și până la servicii foto- video, servicii muzicale sau de înfrumusețare.

S-a vorbit despre ofertele variate ale expozanților, prețurile promoționale și discounturilor aplicate în această perioadă, tendinţe, preferinţe şi modalităţi de abordare şi organizare a unuia dintre cele mai importante evenimente din viaţa unei familii: NUNTA.

În direct la Viva Fm de la Târgul de Nunţi au fost reprezentanţii firmelor:

Cutiuţa cu Amintiri, Atlantis Gold, Florăria Gardenia, Astoria Gold, Mireasa p&c Fashion, Publiserv, Cofetăria Casa Dulce, Agenţia Apetrans, Stage M, Studi Foto Emotii, Studio Alino Foto Studio, Cofetăria Deluxe, Salon Diva, Bar show, Patiseria Ştefania, Agenţia Nelycris, Pensiunea Bianca și Marios, Ella Bijou şi Stil Bijou.

 

Comentarii

Comentarii