full screen background image

Municipiul Botoșani, implicat din nou în acțiunea “Earth Hour”

Municipiul Botoșani se va alătura și anul acesta, celei mai mari mișcări de mediu din lume, inițiată de ecologiștii de la World Wide Fund for Nature (WWF).

La 10 ani de la prima ediție care a avut loc la Sydney și la 7 ani de când și România a aderat acestei mișcări, Earth Hour este gata să unească din nou milioane de oameni din întreaga lume cu un singur scop: lupta împotriva schimbărilor climatice.

Botoșănenii sunt invitați sâmbătă 25 martie, în intervalul orar 20.30-21.30, să se alăture milioanelor de oameni de pe întreaga planetă pentru a stinge lumina în mod simbolic și de a petrece o oră în aer liber, alături de prieteni, de vecini, colegi, etc. Cu alte cuvinte, în loc să consumăm energie acasă, dăruim din propria energie naturii, protejând-o.

Municipalitatea botoșăneană își propune ca sâmbătă, în intervalul amintit, să le dea întâlnire botoșănenilor cu mici artiști locali care vor arăta lumii că ne putem simți bine și fără a face risipă de electricitate.

Momentele muzicale vor fi susținute pe pietonalul Unirii, cea mai cunoscută zonă de promenadă din oraș, și în fața Primăriei, loc tradițional de întâlnire pentru botoșăneni, cu această ocazie.

 

Comentarii

Comentarii