full screen background image


Urban Serv a semnat contractul pentru colectarea şi transportul deșeurilor din județ

Preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Costică Macaleţi, în numele ADI Ecoproces, şi Simion Drelciuc, în numele SC Urban Serv SA Botoşani, au semnat astăzi contractul “Concesionarea serviciului public de colectare şi transport a deşeurilor municipale solide în judeţul Botoşani”- lot 4 Botoşani.

Acest contract a fost ultimul din cele 6 atribuite în cadrul Proiectului Sistem Integrat de Management al Deşeurilor, situând judeţul Botoşani în primele 5 judeţe din ţară care finalizează această procedură.

După semnarea contractelor, operatorii au la dispoziţie o perioadă de mobilizare de maxim 56 zile, perioadă în care aceştia trebuie să obţină toate avizele şi autorizaţiile necesare şi să preia bunurile ce vor fi folosite în desfăşurarea activităţii viitoare.

“Mă bucur că judeţul Botoşani se află printre primele judeţe din ţară care finalizează această procedură și vă asigur că instituția pe care o conduc, în colaborare cu ADI Ecoproces, va monitoriza activitatea de colectare, transport şi depozitare, desfăşurată de către operatorii zonali.

În calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani, vă garantez de toată disponibilitatea privind soluţionarea problemelor apărute, pentru a putea asigura un serviciu de calitate destinat comunităţilor locale, în condiţii de siguranţă din punct de vedere al sănătăţii populaţiei şi la un tarif în limita gradului de suportabilitate.” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Costică Macaleţi.

Comentarii

Comentarii