full screen background image


Biroul permanent al Camerei ar putea să ia în discuție solicitarea DNA cu privire la Rovana Plumb

Biroul permanent al Camerei Deputaților ar putea să ia în discuție luni solicitarea DNA privind efectuarea urmăririi penale față de fostul ministru al Mediului Rovana Plumb.

În cazul în care cererea de la DNA ajunge în prima parte a zilei de luni, aceasta poate fi introdusă pe ordinea de zi a ședinței Biroului permanent, care începe la ora 14,00.

Procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, cere sesizarea Camerei Deputaților pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale față de Rovana Plumb, fost ministru al Mediului și Schimbărilor Climatice la data faptei, în legătură cu săvârșirea complicității la abuz în serviciu, în dosarul în care este vizat și vicepremierul Sevil Shhaideh, referitor la trecerea ilegală a unei părți din Insula Belina și Brațul Pavel în administrarea CJ Teleorman.

Rovana Plumb este în prezent deputat PSD și ministru delegat pentru Fonduri Europene, iar despre solicitarea DNA la adresa sa se va discuta luni și în cadrul Biroului Permanent Național al PSD.

AGERPRES

Național – VIVA FM

Comentarii

Comentarii