full screen background image

O nouă etapă pentru investițiile A.N.L. la Botoșani

Agenția Națională pentru Locuințe (A.N.L.) parcurge o nouă etapă în procesul de realizare, la Botoșani, a a Construcțiilor de locuințe pentru tineri – specialiști în sănătate, destinate închirierii, prin Programul ANL.

În acest sens, în data de 17 octombrie 2017, se intenționează postarea, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), de către ANL București, a serviciilor de proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul menționat, situat în  Str. Stefan cel Mare nr.39, din municipiul Botoșani.
Urmare a  solicitărilor Spitalului Județean Botoșani, și conform corespondenței purtate cu Agenția Națională pentru Locuințe, Consiliul Județean Botoșani a propus  construirea, pe terenul disponibilizat în strada Ştefan cel Mare, a 40 de unități locative (apartamente) finanțate și executate în două etape.

În prima etapă vor fi finanțate 20 de unități locative (apartamente), într-un bloc cu 3 etaje, care va cuprinde apartamente cu una și două camere,  pentru care termenul estimat de realizare este finalul anului 2018.