full screen background image

Pe 13 octombrie Gașca Zurli ajunge la Botoșani în turneul “Hai la masă!”

zurli FOT 9153

BotoșaniGașca Zurli te invită la masă!

Bucătărașul Zurli aduce pofta de mâncare în oraș. Yummmi!

Pe 13 octombrie, la ora 19.00, în Sala Polivalentă “Elisabeta Lipă”Botoșani este al treilea din cele 13 orașe în care Gașca Zurli ajunge în aceasă toamnă cu cel mai nou spectacol al trupei – Hai la masă!”.

Gașca Zurli prezintă în premieră națională spectacolul “Hai la masă!”, o producție nouă, savuroasă, pe placul celor mici și al celor mari, prin care aceasta își propune să îi împrietenească pe copii cu mâncarea sănătoasă, cu legumele și, mai ales, cu statul la masă.

Spectacolul aduce în lumina reflectoarelor cântece noi, dar și un personaj nou – Bucătărașul Zurli“Hai la masă!”, este o producție unică, un joc de lumini fantastic si o super desfășurare de forțe. 10 orașe, zeci de mii de spectactatori, mii de kilometri parcurși de-a lungul și de-a latul țării, emoții nenumărate și milioane de pupici cu sclipici.

BOTOȘANI, 13 OCTOMBRIE – SALA POLIVALENTĂ “ELISABETA LIPĂ”, ORA 19.00

Biletele se pot cumpăra online de pe www.eventim.ro și de la magazinele Eventim.ro din Botoșani:

  • Germanos Botosani, Calea Nationala nr.105, bl.B1, parter
  • OMV BOTOSANI, Calea Națională 31
  • Orange shop BOTOSANI, Str. 1 Decembrie, Nr. 25, Botosani
  • Vodafone Store Botosani, Calea Nationala, Nr. 72

Pentru asistență tehnică și rezervare bilete – Telefon: 1951. Tarif din reţeaua Romtelecom: 0,37 euro/apel + 0,37 euro/minut(TVA inclus). Tarifele din alte reţele sunt stabilite de catre operatorii respectivi de telefonie.

Prețul biletelor

  • CATEGORIA 2- 40 LEI
  • CATEGORIA 1- 80- LEI
  • CATEGORIA V.I.P- 200 LEI ( posesorii biletelor din categoria VIP beneficiaza, dupa terminarea spectacolului, de o intalnire cu artiștii din Gasca Zurli ).

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii (adulti si copii) la spectacol trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta, inclusiv pentru copiii sub doi ani se cumpara bilet.
Accesul minorilor (0-18 ani) in cadrul evenimentului se va face doar insotiti de minim un adult (parinte). Accesul se face cu aproximativ o ora inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati! Persoanele care ajung dupa incepererea spectacolului au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, doar in limita scaunelor ramase libere.
Atentie se filmeaza!

Gașca Zurli este cea mai mare trupă de animație pentru copii, din România, creată de Mirela Retegan din dorința de a-i explica fiicei ei lumea din jur, într-un context pozitiv, educativ, care să-i dezvolte imaginația și să-i dea încredere în ea. În toamna acestui an, Gașca Zurli a pornit într-un turneu national ce cuprinde 13 orașe din România. Cu sute de spectacole jucate pe cele mai mari scene din tară și din străinătate, Gașca Zurli a cucerit inimile a milioane de copii și părinti.

Urmărește Gașca Zurli pe Facebook.

Urmărește Gașca Zurli pe YouTube.

Urmărește Gașca Zurli pe Instagram.

Zurli - poster Botosani Hai la Masa 50x70-01

Comentarii

Comentarii