full screen background image

Colecte publice pentru sinistraţii din Primăverii

Comunitatea botoşăneană este aşteptată să ajute sinistraţii din blocul afectat de explozie.

Oficialii botoşăneni şi oamenii de afaceri vor fi invitaţi la un concert caritabil organizat de Primărie şi susţinut de Filarmonica Botoșani.

Viceprimarul Cosmin Andrei spune că toate încasările din vânzarea invitaţiilor şi biletelor pentru concertul care ava avea loc cel mai probabil peste o lună de zile vor fi depuse în contul deschis de Asociaţia de proprietari 26, care are în raza administrativă şi Blocul din Primăverii.

Şi oficialii de la FC Botoșani s-au implicat într-o acțiune umanitară cu acelaşi scop.

La meciurile pe care FC Botoșani le va disputa pe teren propriu, pe Stadionul Municipal vor fi organizate colecte publice pentru ajutorarea sinistraților din Pricare acum locuiesc la rude sau prieteni. Vorbim despre meciul FC Botoșani – Dinamo București ce se va disputa luni, 23 octombrie de la ora 20:45 și FC Botoșani – CFR Cluj din 16-imile Cupe României care se va juca trei zile mai târziu, cel mai probabil joi.

Proprietarul apartamentului în care s-a produs explozia din septembrie a decedat.

Gheorghe Foceag, în vârstă de 71 de ani, a fost spitalizat la Spitalului Sf. Spiridon din Iași în urmă cu o lună cu arsuri pe jumătate din suprafața corpului.

Miercuri, preşedintele Asociaţiei de proprietari 26, Constantin Costic, a anunţat că proiectul vizând reabilitarea şi consolidarea blocului din Primăverii va fi realizat în câteva zile de profesorul universitar Andrei Salontay.

 

Comentarii

Comentarii