full screen background image

“Vine, vine Moș Crăciun” la radio VIVA FM!

Pentru că ne place să dăruim de sărbători, nu doar să primim, am creat campania „Vine, vine Moș Crăciun”, pentru a dărui zâmbete și cadouri ascultătorilor noștri.

În această perioadă magică a sărbătorilor de iarnă, mergem pe premisa ”fiecare merită să primească”! De aceea, alături de partenerii noștri, vrem să aducem în perioada sărbătorilor bucuria în casele oamenilor și… „Leru-i ler” în difuzoare!

Viva FM, devine ajutorul Moșului în săptămâna Crăciunului! Ne punem pe dăruit bunătăți și zâmbete!

Patiseria ”Ştefania” cel mai delicios şi dulce nume din oraş, întâmpină colindătorii la Viva Fm cu bunătăţi savuroase şi proaspete preparate după reţete vechi şi noi.

”Olea – sucuri naturale” va dărui ascultătorilor Viva FM sănătatea din natură, presată în cutii. Brandul Olea este un produs local, format din suc natural de mere în combinație cu alte fructe și legume.

Şi pentru că respectăm tradiţia românească, de sărbători aducem în casele ascultătorilor Viva FM mireasma Cozonacului Domnesc plămădit ca la mama acasă după reţetă molodovenească autentică.

Suntem binecuvântați cu tot ceea ce avem și vrem să împărtășim bucuria, pentru că ”Vine, vine Moș Crăciun”!

Participă la concurs și poți fi chiar tu unul dintre câștigători! Cum? Foarte simplu! Lasă un mesaj privat, scris sau audio, pe pagina de Facebook Viva FM Botoşani în care să transmiți gânduri bune botoșănenilor de Crăciun. Ascultă ”Radioul Sărbătorilor de Iarnă” și Moș Crăciun va veni și la tine!

Regulamentul general de participare la concursurile Viva FM poate fi consultat AICI!

Comentarii

Comentarii