full screen background image

Iubește radioul!

La Viva FM, în luna dedicată îndrăgostiților, vrem să vă îndrăgostiți de radio, așa cum am făcut-o noi cu mulți ani în urmă. De aceea, demarăm campania „Iubește radioul!”. Pe 13 februarie, este Ziua Mondială a Radioului, care celebrează prima emisie a postului de radio al Națiunilor Unite, din 1946.  Aflată în imediată apropiere de Valentine’s Day, 13 februarie este oportunitatea perfectă de a vă exprima dragostea pentru radio. De aceea, vă provocăm ca în această zi să trimiteți un mesaj privat pe pagina de Facebook Viva FM Botoșani cu un text în care să ne comunicați ce înseamnă radioul pentru voi, iar noi premiem cel mai frumos mesaj cu un radio personalizat Viva FM.

Cină romantică oferită de Complex Casa Lux (de Valentine’S – Restaurant Cherry, de  Dragobete – Restaurant Casa Lux)

Desigur, nu uităm că dragostea se împarte la doi. Așa că, pe 14 și pe 24 februarie, vă invităm  la o cină împreună cu persoana iubită. Masa va fi asigurată de Complex Casa Lux , în data de 14 februarie la Restaurant  Cherry, iar de Dragobete, la Restaurant Casa Lux.

Tot ce trebuie să faceți este să dați like&share pe Facebook acestui post (linkul), după care să dați tag într-un comentariu persoanei cu care vreți să aveți parte de o cină romantică. Câștigătorii anunțați sunt așteptați de Valentine’s Day și respectiv, de Dragobete, la ora 18:00, la locațiile partenerului Casa Lux. Ca să nu vă stricăm planurile în aceste două importante zile, vom anunța câștigătorii cu o zi înainte de cina romantică.

Așadar, anul acesta, radio Viva FM împarte dragoste ascultătorilor săi. Pe lângă premiile oferite, în această perioadă difuzăm cele mai pline de dragoste piese! Stați cu noi pe 106,3 FM, ascultați muzica romantică și nu ezitați să participați la concursurile noastre. De asemenea, nu uitați să iubiți radioul, prietenul cel mai drag din mașină și sursa voastră zilnică de informații și divertisment.

 

Comentarii

Comentarii