full screen background image

6 botoşăneni sunt nominalizaţi, în acest an, la Gala Națională a Excelenței în Asistența Socială

Organizat de către Colegiul Național al Asistenților Sociali din România (CNASR), evenimentul marchează Ziua Mondială a Asistenței Sociale și recompenseză performanța și excelența celor care și-au adus contribuția la dezvoltarea asistenței sociale în 2017.

Raluca Sorlescu, asistent social în cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Mavromati, cu o experienţă de 12 ani în domeniu, este nominalizată pentru al treilea an consecutiv.

Mai sunt nominaliaţi  Camelia Topală, în domeniul protecţiei copilului şi Elena Asiminicesei, în domeniul persoanelor cu dizabilităţi.
La categoria asistenţi sociali în domeniul reintegrării sociale a persoanei private de libertate sunt nominalizaţi trei asistenţi sociali: Gabriela Bălăucă, Andreea Maxim şi  Liviu Constantin Piloş.
Aceştia pot fi votaţi până pe 26 februarie online pe gala cnasr.ro .
Câștigătorii Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţa Socială, ediţia 2018 vor fi stabiliți în urma etapei de Jurizare care va avea loc în perioada 27 februarie-12 martie  și vor fi cunoscuți pe scena Ateneului Român în seara de Gala din 20 martie.

Gazdă a evenimentului va fi cea care a sprijinit gala încă de la prima ediţie, Andreea MarinAmbasadorul Excelenţei în Asistenţă Socială.

La ediţia din acest an, participanții vor avea parte de muzică pentru suflet şi din suflet a Alexandrei Uşurelu şi Muse Orchestra, iar captivantele acorduri ale violonistei Rusandra Panfili alături de cei patru muzicieni internaţionali ce formează Panfili & Friends îi vor fascina şi îi vor duce pe cei prezenți la eveniment într-o lume de poveste despre frumosul şi generozitatea din om.

Comentarii

Comentarii