full screen background image

AUDIO/DIMINEȚI ANIMATE: Erasmus, poarta către învățământul european de calitate

Sute de elevi și profesori din 12 țări europene învață, unii de la alții, cum să folosească mijloacele moderne pentru cunoașterea și promovarea culturii și tradițiilor culturale.

Școala Gimnazială Nr. 13 este parteneră a proiectului Erasmus “Arte şi tradiții. Promovarea conştiinţei tradițiilor culturale prin mijloace moderne.” care se desfășoară în perioada 2016-2019.

Pe parcursul celor trei ani, elevii şcolii lucrează la o varietate de activităţi interesante, în colaborare cu elevii din şcolile partenere şi cu Departamentul de Arte de la Universitatea  Mehmet AkifErsoy  din Turcia.

În perioada 12-17 februarie 2018 profesorii, elevii şi comunitatea şcolii au găzduit a şasea reuniune a proiectului care se axează pe un curs de limba engleză  susţinut de 4 profesori reprezentanţi ai şcolii coordonatoare Widden din Gloucester, Anglia.

Prof. Irina Crețu, coordonatorul de proiect, a povestit în direct, la Viva Fm, în emisiunea Dimineți Animate, detalii despre efortul și eficiența cu care acest tip de proiecte deschid poarta către învățământul european de calitate.

Comentarii

Comentarii