full screen background image

APIA Botoşani invită fermierii să depună cererile unice de plată până pe 15 mai, conform invitaţiilor primite la domiciliu

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Centrul Județean Botoșani informează că până la acest moment au fost depuse, în cadrul Campaniei de primire a Cererilor Unice de Plată în anul 2018, un număr de peste 18.600 de cereri, pentru o suprafaţă de peste 47.700  hectare.

Vă reamintim că în intervalul 1 martie – 15 mai 2018, fermierii pot depune la Centrul judeţean / centrele locale APIA Botoșani, o singură Cerere Unică de Plată, chiar dacă deţin suprafeţe de teren în localităţi sau judeţe diferite!

Reamintim că pentru suprafeţe mai mari de 50 hectare de teren agricol cererile se depun la Centrul Județean APIA Botoșani, iar în cazul în care se care solicită o suprafaţă mai mică sau egală cu 50 hectare teren agricol cererile se depun la Centrele locale.

În vederea utilizării eficiente a timpului rămas până la termenul final de 15.05.2018, pentru primirea Cererilor în Campania 2018, în continuare adresăm rugămintea fermierilor să se prezinte la data și ora la care sunt programați conform INVITAŢIEI primite, iar pe cei care nu s-au prezentat până acum la data programării, îi rugăm să se prezinte în cel mai scurt timp posibil sau conform reprogramării.

Vă reamintim că sprijinul financiar este finanţat din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) şi de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

 

ARTICOLE ASEMANATOARE

Comentarii

Comentarii