full screen background image

AUDIO/Dimineţi animate/IOAN HUNCĂ: “Botoşaniul este, în acest an, capitala competiţiilor de cros”

Sâmbătă, la Botoşani se desfăşoară etapa finală a Campionatului Naţional de Cros, organizată de federaţia Naţională de Atletism şi instituţiile sportive din Botoşani. Peste 500 de copii din întreaga ţară, membri ai Cluburilor Sportive, se vor alinia la startul competiţiei începând cu ora 10.00, pe categorii de vârstă.

Detalii despre evenimentul rezervat categoriilor de vârsta copii 1, 2 si 3 si juniori 2 si 3,  a oferit, prin telefon, prof. Ioan Huncă, directorul Liceului cu program Sportiv din Botoşani, unul dintre organizatorii competiţiei:

Tot la Botoşani se va desfăşura, în cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, finala pe ţară a Crosului Şcolar, iar în toamnă, va avea loc, Campionatul Balcanic de Cros, care se va desfăşura în premieră la Botoşani.

Judeţul nostru a fost ales datorită experienţei în organizarea competiţiei şi condiţiilor de cazare, dar mai ales datorită traseului din pădurea Rediu care concurează cu multe ale trasee europene care găzduiesc astfel de manifestări.

Comentarii

Comentarii