full screen background image

FAŢĂ ÎN FAŢĂ CU IOAN DENEŞ – MINISTRUL APELOR ŞI PĂDURILOR

Ediţia de joi, 26 aprilie 2018, este una realizată în teren în mai multe zone ale judeţului, acolo unde a ajuns, recent, minstrul Apelor şi Pădurilor Ioan Deneş.

Oficialul a vizitat două obiective de importanţă majoră pentru județul Botoșani şi amplasamentul pe care urmează să fie realizată o nouă investitie. Vorbim despre acumulări de apă care pun în siguranţă alimentarea cu apă şi protejează populaţia de posibile inundaţii.

Este vorba despre Amenajarea Complexă Vârfu Câmpului, care va beneficia de finanţare pentru finalizare dupa ce Ministerul Apelor și Pădurilor Ioan Deneş a deblocat în acest an toate sumele pentru obiectiv început în urmă cu 31 de ani, realizat în proportie de 80 %, dar care a stagnat din lipsa de bani. Barajul a fost primul în agenda vizitei de lucru a ministrului. A urmat Acumularea Bucecea şi nu în ultimul rând zona inundabilă din municipiul Dorohoi.  A fost o zi plină, iar Viva Fm a însotit delegaţia ministerială pe tot parcursul zilei. Urmăriţi secvente din această vizită, impresii, decizii şi proiecte care au fost creionate la Botoşani de Minsitrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş.

 

Comentarii

Comentarii