full screen background image

FOTO/VIDEO: Ministrul Agriculturii, Petre Daea la Târgul Expoziţional de Miei, Pielicele, Plante Tehnice şi Produse Tradiţionale de la Popăuţi.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea a fost prezent, duminică, la Târgul Expoziţional de Miei, Pielicele, Plante Tehnice şi Produse Tradiţionale organizat în cadrul Staţiunii de Cercetare Popăuţi.

Însoţit de o delegaţie consistentă, oficialul a vizitat fiecare stand din expoziție organizată de către Asociaţia Crescătorilor de Ovine şi Caprine Moldoovis, Staţiunea de Cercetare Popăuţi, Asociaţia Cultivatorilor de Plante Tehnice şi Asociația Crescătorilor de Taurine în parteneriat cu Instituţia Prefectului și Consiliul Judeţean Botoșani. Şi chiar a cumpărat produse autohtone,  unele atestate de minister în mandatul său.

Dedicat fermierilor, Târgul  constituie un eveniment de mare interes pentru crescătorii de animale din zona Moldovei reprezentând o manifestare importantă care oferă posibilitatea realizării unui schimb de experiență între crescătorii din sectorul zootehnic și specialiștii din județele limitrofe.

 

ARTICOLE ASEMANATOARE

Comentarii

Comentarii