full screen background image


O nouă campanie de debranșare a datornicilor la apă

Nova Apaserv a început o nouă campanie de debranşare în municipiul Botoşani. În vizorul operatorului de apă sunt 32 de imobile care au datorii totale de 64.000 de lei. Primele imobile, cu peste 30 de facturi restante și datorii de peste 20.000 de lei fiecare, au fost deja debranșate, iar acţiunea va continua şi zilele viitoare, inclusiv în municipiul Dorohoi.

Societatea are deschise peste 6.800 de procese pentru recuperarea debitelor de la populație, care însumează peste 3,7 milioane de lei, la care se adaugă 880.000 de lei penalități de întârziere.

Ca un element de noutate, datorită unor acțiuni promovate în instanță, reprezentanții companiei au obținut titluri executorii și permisiunea instanțelor de judecată pentru a forța accesul în apartamente, locuințe private, iar aceste acțiuni vor avea loc la sfârșitul săptămânii viitoare, spun reprezentanții Nova Apaserv.

Cristian Romanovschi, directorul comercial SC Nova Apaserv spune că instituția are și sprijinul jandarmilor pentru a intra în locuințe, în baza unui contract de colaborare la nivel național între Asociația Română a Apei și Jandarmeria Română, valabil prin subprotocoale parafate în fiecare județ.

Comentarii

Comentarii