full screen background image


“Stația de Reciclare” ajunge la Botoșani

“>Stația de Reciclare, campania itinerantă marca ECOTIC, dedicată colectării echipamentelor electrice și electronice uzate din mediul rural, își continuă traseul. După ce în 2017 și 2018 a străbătut opt județe, informând aproximativ 230.000 de persoane și colectând 120 de tone DEEE (deșeuri de echipamente electrice și electronice), „Stația de Reciclare” face o nouă oprire, de această dată în municipiul Botoșani.

Campania „Stația de Reciclare, ăn parteneriat cu Ministerul Mediului, Primăria Municipiului Botoșani, APM Botoșani și UrbanServ, va poposi în municipiul Botoșani, în perioada 12-14 iunie.  Botoșănenii sunt încurajați să aducă și să predea spre reciclare echipamente electrice și electronice (DEEE) la Caravana ECOTIC, punct de colectare mobil.

Pentru predarea corectă spre reciclare a electricelor și electronicelor uzate, fiecare locuitor care va aduce la Caravana ECOTIC minim 10 kg cumulate de astfel de deșeuri va primi un premiu instant și va participa la o tombolă cu premii atractive constând în carduri cadou.

Adresa punctului de colectare este Parcarea „BELV”.

Comentarii

Comentarii