full screen background image

Radio VIVA FM, cu program live la Salonul Auto Bucovina 2018!

 

În perioada 14-17 iunie se organizează cea de-a XV-a ediție a ‘’Salonului Auto Bucovina 2018’’, eveniment ce se va desfășura de joi până sâmbătă, pe Esplanada Casei de Cultură Suceava.

Realizatorii de programe Viva Fm vor fi prezenți, cu program live, pe 15 și pe 16 iunie la SAB 2018.

Vă invităm la cea mai mare expoziție de mașini, organizată de Camera de Comerț și Industrie Suceava, în parteneriat cu Primăria Municipiului Suceava, în cadrul căreia veți afla noutățile din lumea auto și veți putea admira și testa cele mai noi modele a peste 20 de mărci auto renumite din regiune.

Manifestarea, eveniment de referinţă pentru industria auto, este specializată în: autoturisme, autoturisme de teren, microbuze, vehicule utilitare uşoare, echipamente şi accesorii pentru autovehicule, echipamente şi aparatură pentru service auto, piese şi accesorii auto, car audio & security, tuning, închirieri auto, şcoli de şoferi, transportatori, servicii financiare și asigurări.

Pe perioada salonului, vor fi organizate prezentări ale celor mai noi modele de autoturisme, vor avea loc sesiuni de drive test ale participanților la eveniment şi se vor acorda premii.

Vino să-i cunoști pe cei mai importanți dealeri din Moldova si nu numai, și achiziționează-ți  autoturismul perfect, cu ofertele, reducerile şi premiile ce vor fi acordate doar pe perioada evenimentului ‘’Salon Auto Bucovina 2018’’.

Partener media principal: Radio VIVA FM!

 

Comentarii

Comentarii