full screen background image

Stagiu pentru traducerea operei eminesciene

Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii Mihai Eminescu, instituţie al cărei principal obiectiv este cercetarea şi promovarea operei eminesciene, dar și a poeziei şi criticii literare româneşti, oferă un stagiu pentru traducerea operei eminesciene.

Stagiul se acordă pentru o perioadă de o lună pe parcursul unui an și constă în acoperirea cheltuielilor de cazare la Memorialul Ipotești; accesul la Biblioteca Națională de Poezie ”Mihai Eminescu” și la Biblioteca Județeană ”Mihai Eminescu” Botoșani; un contract de servicii prestate de autor în valoare de 3000 de lei.
Solicitările de participare la concursul de acordare a stagiilor se depun de către candidaţi, prin poştă, în perioada 1 iulie – 1 august 2018, la Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii Mihai Eminescu, str. Mihai Eminescu nr. 19, sat Ipoteşti, comuna Mihai Eminescu, judeţul Botoşani, cod 717253, sau prin e-mail (format PDF) la adresa: bursecercetareipotesti@gmail.com. Prioritate se va acorda candidaților care propun traducerea operei eminesciene.
Pentru detalii: http://www.eminescuipotesti.ro/docpdf/regulamentstagiitraducere28062018.jpg
Comunicat de presă

ARTICOLE ASEMANATOARE

Comentarii

Comentarii