full screen background image

Un elev lansează al doilea volum de carte: “EROARE”, de Samuel Pascariu

Biblioteca Judeţeană „Mihai Eminescu” Botoșani, vă invită luni, 16 ulie 2018, la ora 16:00 la lansarea volumului de versuri „Eroare” al lui Samuel Pascariu.
Evenimentul va avea loc la Secția de Împrumut Carte pentru Copii.

Alături de autor, la lansarea de debut vor lua cuvântul prof. Cornelia Viziteu (directorul Bibliotecii Județene „Mihai Eminescu” Botoșani), Elena Condrei (editor), profesorii Vania Atudorei din Canada şi Georgică Manole din Hăneşti.
Membru al Asociației Filateliștilor din județul Botoșani și al Societății Numismatice Româneautorul oferă publicului şi o expoziție de filatelie intitulată „ȘEFI DE STAT AI ROMÂNIEI”, care poate fi vizionată în holul Secției de carte pentru Copii.

Născut la 28 iulie 2001, Samuel Pascariu este elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Mihai Eminescu”. A debutat în anul 2015 cu mini-romanul polițist Comisarul care a avut un succes surprinzător peste ocean fiind achiziționat de aproximativ 10.000 de ori. Al doilea său volum este o carte de poezii (Eroare, editura Smart Publishing, București 2017) cu ilustrații de Sabina Cânipariu.

ARTICOLE ASEMANATOARE

Comentarii

Comentarii