full screen background image

Festivalul Moto Rock Carpat Bikers MC, la Piatra Neamţ

Carpat Bikers MC organizează, în perioada 20-22 iulie, Festivalul Moto Rock Carpat Bikers MC.

Organizat la Ştrandul Tineretului din Piatra Neamţ, festivalul va aduce muzică rock de calitate, grătare încinse, bere rece și defilări prin centrul orașului.

De asemenea, festivalierii se vor putea plimba cu telegondola sau vor putea parcurge trasee în Cheile Bicazului.

În programul festivalului sunt incluse concursuri cu premii precum și o tombolă specifice întrunirilor de acest gen. Parada moto va pleca la ora 13:00 înspre parcarea Galleria Mall, parcurgând principalele artere ale orașului și va fi încheiată de demonstrații de cascadorie ale unei renumite echipe din Ungaria. La acest eveniment sunt așteptați bikeri și iubitori de muzica rock din toată țara, precum și din străinătate. Cu toate că este pentru prima oară când acest eveniment este organizat în Piatra Neamț, dorim ca acesta să devină o tradiție în orașul de la poalele muntelui Pietricica Lorel Bontea, PR Carpat Bikers M.C.

Pe harta festivalului se află și Stațiunea Durău, vizitată pe Axială, sau lacul Bicaz, pentru cei care doresc plimbări cu vapoare de agrement sau hidrobiciclete.

Nu in ultimul rând, aveți posibilitatea să vă relaxați în unul dintre cele mai moderne ștranduri din ţară, alături de prieteni de pretutindeni.

Pentru detalii și rezervări accesați pagina de facebook a evenimentului, Festival Moto Rock Carpat Bikers MC.

Național – VIVA FM

Comentarii

Comentarii