full screen background image

STAGIUNE DESCHISĂ CU O NOUĂ PREMIERĂ LA TEATRU: “Zeul Măcelului”

Teatrul “Mihai Eminescu”” Botoșani deschide stagiunea 2018-2019 cu spectacolul “Zeul Măcelului”de Yasmina Reza, comedie în regia lui Erwin Simsensohn.

PREMIERA va avea loc sâmbătă, 15 și duminică 16 septembrie, ora 19.00.

Distribuție:
Veronique Vallon – Daniela Bucătaru
Michel Vallon – Ioan Crețescu
Annete Reille – Gina Pătrașcu Zamfirache
Alain Reille – Valentin Popa

Două perechi de părinți grijulii se întâlnesc în sufrageria apartamentului uneia dintre ele să discute civilizat despre incidentul petrecut la școală între odraslele lor, incident în urma căruia unul dintre băieți, Bruno, ajunge acasă cu doi dinți în minus drept pedeapsă pentru că a refuzat să îl accepte pe celălalt, pe tânărul Ferdinand, în „gașca” sa. Michel, tatăl victimei, interpretat de Ioan Crețescu, este un om simplu fără prea multe aspirații, un comerciant ce aparține păturii sociale mijlocii. Soția sa, Veronique (Daniela Bucătaru), este o mare amatoare de artă, fiind „o ditamai artistă la rândul ei”, și în același timp un înflăcărat activist pentru drepturile omului. Tatăl tânărului agresor, Alain, jucat de Valentin Popa, este avocatul de succes, carierist convins, care își trăiește viața între două convorbiri succesive la telefonul mobil, de care este complet dependent și atașat. Soția sa, Anette (Gina Pătrașcu – Zamfirache), este femeia nefericită în căsnicie care se ascunde pe cât posibil în spatele unei false eleganțe.
Vă așteptăm la teatru pentru a vedea cum decurge această întâlnire și dacă subiectul este atât de simplu cum pare la prima vedere!

Biletele se găsesc la Casa Tineretului din B-dul Mihai Eminescu nr. 48, tel 0231 513948 (program: 10.00 – 12.00 și 16.00 – 18.00, de marți până duminică inclusiv)
Pret bilet – 30 lei.

ARTICOLE ASEMANATOARE

Comentarii

Comentarii