full screen background image

PERCHEZIŢII DOMICILIARE LA PERSOANE BĂNUITE DE FURTURI DIN LOCUINŢE

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale – I.P.J.Botoşani, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, desfăşoară în această dimineață 12 percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de furt, pe raza judeţelor Botoşani şi Ilfov.
Gruparea infracțională este în atenția oamenilor legii de aproximativ 6 luni, timp în care ar fi săvârşit mai multe infracțiuni de furt din locuinţe situate pe raza judeţului Botoşani, folosind ca mod de operare pătrunderea prin efracţie.
10 dintre mandatele de percheziție puse în executare se desfășoară la locaţii situate pe raza judeţului Botoșani, iar alte 2 pe raza judeţului Ilfov.
Poliţiştii acţionează în vederea descoperirii obiectelor şi înscrisurilor ce pot constitui mijloace de probă în dosar, precum şi pentru identificarea persoanelor şi punerea în executare a mandatelor de aducere emise. Persoanele identificate vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoșani, în vederea audierii și dispunerii măsurilor procesuale ce se impun.
În activitatea desfăşurată sunt angrenaţi 55 polițişti din cadrul I.P.J. Botoșani – Serviciul de Investigaţii Criminale, Serviciul Criminalistic, Poliţia municipiului Dorohoi, Secţiile de Poliţie Rurală nr. 1, 3 şi 7, dar și lucrători ai I.P.J. Ilfov şi Poliția oraşului Pantelimon. Activităţile acestora se desfăşoară cu sprijinul luptătorilor din cadrul structurilor de acțiuni speciale aparţinând I.P.J.Botoșani, D.G.P.M. Bucureşti și I.J.J. Botoșani.

Comentarii

Comentarii