full screen background image

Sărbătorile vin, sărbătorile vin! Știm că ați citit cântând! Și noi suntem la fel de entuziasmați! Cu pași repezi ne apropiem de magia sărbătorilor de iarnă și așa cum v-am obișnuit în ultimii ani, în luna decembrie VIVA FM este radioul sărbătorilor de iarnă!

Noi am intrat deja în spiritul festiv, iar în acest sens am pregătit pentru voi un playlist special cu cele mai cunoscute cântece de iarnă din repertoriul internațional și românesc. Noutatea începând cu acest an este că vom avea colinde specifice zonei Moldovei! Pentru că luna decembrie este despre bucuria de a dărui, împreună cu prietenii noștri: Stefi’s Art and Memories, Ferma Apicolă Marineac, Vlăsie Company, Centrul Work Tape Medical și Cozonac Domnesc, ne-am gândit să organizăm pentru voi o serie de concursuri în cadrul cărora puteți câștiga o sumedenie de premii.

Dacă sunteți curioși să aflați ce este în sacul lui Moș Crăciun de la VIVA FM, vă dezvăluim câteva informații: cinci coșuri cu produse locale, în care se află bunătăţi tradiţionale de la VLĂSIE COMPANY – specialităţi de caşcaval de Săveni, brânzeturi de calitate ce respectă reţete străvechi, miere delicioasă de la FERMA APICOLĂ MARINEAC şi un COZONAC DOMNESC plămădit ca la mama acasă după reţetă molodovenească autentică și câte un voucher în valoare de 500 de lei oferit de Centrul Work Tape Medical pentru tratament, masaj terapeutic sau împachetări.
În plus, Stefi’s Art and Memories vă oferă un glob personalizat Viva FM pe care să îl agățați în bradul de Crăciun.
Participă la concurs și poți fi chiar tu unul dintre câștigători! Cum? Foarte simplu! Lasă un mesaj privat pe pagina de Facebook Viva FM Botoşani în care să transmiți gânduri bune botoșănenilor de Crăciun.
Ascultă Viva Fm și masa ta va fi mai încărcată cu bunătăţi!

Nu uitați! Cel mai frumos cadou este familia. Sărbători fericite, așa cum vă doriți, alături de VIVA FM – radioul sărbătorilor de iarnă!

Comentarii

Comentarii