full screen background image

FOTO/AUDIO/ Fostul premier Dacian Cioloș a venit la Botoșani să își cunoască simpatizanții

Până în luna iunie filiala Botoșani a Alianței USR PLUS va avea un lider,  a declarat astăzi la Botoșani fostul premier Dacian Cioloș, aflat în turneu pentru constituirea partidului. Acesta a apreciat că nu numărul membrilor este important pentru o organizație, ci calitatea lor. În județul Botoșani Alianța USR PLUS  are 100 de membri.

Fostul premier și comisar european Dacian Cioloș, președintele Partidului Libertate Unitate și Solidaritate (PLUS)  s-a arătat convins că Alianța  USR – PLUS va reuși să obțină un scor bun la alegerile din luna mai, un scor care să o propulseze între primele trei forțe politice din România.

Dacian Cioloș a fost prezent astăzi la Botoșani, pentru o întâlnire internă cu membrii și susținătorii partidului. El a fost însoțit de alți doi candidați de pe lista Alianței USR PLUS la europarlamentare, respectiv Ramona Strugariu și Liviu Iolu.

După această întâlnire, Dacian Cioloș și echipa Grupului de Inițiativă Județean Botoșani PLUS au desfășurat în centrul orașului  o acțiune de strângere de semnături.

 

 

Comentarii

Comentarii