full screen background image

FOTO/Două botoșănence premiate pentru excelența în asistență socială

Două botoșănence au fost premiate, ieri seară, la ediția a VI-a a Galei Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială, alături de alți 51 de profesioniști care s-au remarcat în acest domeniu.
Felicia Mihai a câștigat Premiul pentru întreaga carieră în promovarea asistenței sociale, în timp ce Livia Aioane este deținătoarea Premiului pentru asistentul social din domeniul sănătate – servicii medicale!
Organizată cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Asistenţei Sociale, Gala este evenimentul în care asistenţi sociali din întreaga ţară, autorităţi, jurnalişti, sărbătoresc realizările profesiei de asistent social pentru a transmite un mesaj cu privire la conştientizarea  contribuţiilor din domeniul social şi nevoia acţiunilor ulterioare.
Anul acesta au fost nu mai puțin de 500 de nominalizări, dintre care 480 au fost validate cu un număr de 300.000 de voturi.
În etapa de jurizare au intrat 63 de asistenți sociali, personalități și instituții, inclusiv din județul Botoșani (DGASPC, Sindicatul IMPACT), iar în marea finală au rămas 53 de nume. Printre acestea au fost botoșănencele Felicia Mihai și Livia Aioane, care au fost premiate, dar și deputatul PSD Tamara Ciofu.
La evenimentul găzduit de Ateneul Român și moderat de Andreea Marin,  Ambasadorul Excelenței în Asistență Socială, au  fost prezenți peste 800 de invitați din toate colțurile țării.

FOTO- CNASNR- Filiala Botoșani

FOTO: VALI GRECEANU

Comentarii

Comentarii