full screen background image


RADIO VIVA FM, CU PROGRAM LIVE DE LA TÂRGUL „AGRO EXPO BUCOVINA” 2019

Sâmbătă, 30 martie, proiectul ‘’Produse locale pentru localnici’’, realizat de Viva FM, ajunge la Târgul internaţional de agricultură şi industrie alimentară „Agro Expo Bucovina” 2019.

În intervalul orar 12:00 – 17:00, transmitem LIVE pe toate frecvențele, din parcarea „Iulius Mall” Suceava, discuțiile cu mici și marii producători și procesatori locali, interesați să se promoveze și să își vândă produsele.

În cadrul târgului vor fi organizate interviuri cu producătorii și cu publicul larg, pe diverse teme de susținere a activității lor, precum și o tombolă la care se vor înscrie producătorii locali. Câștigătorul va beneficia servicii de promovare în valoare de 1.000 de euro, la Radio Viva FM.

Echipa Viva FM este prezentă la eveniment pentru a fi mai aproape de producătorii locali participanți la târgul „Agro Expo Bucovina” 2019, pe care dorim să îi susținem cu ajutorul proiectului regional ‘’Produse locale pentru localnici’’.

Este timpul să prioritizăm, pe lista noastră de cumpărături, serviciile și produsele producătorilor locali, iar împreună să ajutăm la crearea unui viitor economic mai bun al comunității. Noi am decis să ne implicăm în dezvoltarea economică, susținând afacerile producătorilor locali și încurajând consumatorii să acceseze serviciile și produsele acestora.

Camera de Comerț și Industrie (CCI) Suceava‎ va organiza, între 28 și 31 martie, în parcarea „Iulius Mall” Suceava, cea de a XVII-a ediţie a Târgului „Agro Expo Bucovina” 2019.

Târgul este organizat în parteneriat cu Consiliul Judeţean Suceava, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Instituţia Prefectului Suceava şi Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Suceava.

„Manifestarea, eveniment de referinţă pentru agricultură şi industria alimentară, este specializată în prezentarea de utilaje, echipamente şi materii prime, animale de rasă şi păsări, produse alimentare, seminţe şi material săditor, îngrăşăminte şi pesticide, furaje, nutreţuri concentrate, aditivi, flori şi plante de apartament, pentru grădini, parcuri, sere şi altele”, a precizat președintele executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu.

De asemenea, în perioada târgului se va desfăşura şi FORUMUL ECONOMIC – “AGRICULTURA ÎNCOTRO?”, ediţia a XI-a, care se va desfășura în cadrul Camerei de Comerț și Industrie Suceava.

Dacă nu ajungeți la târgul „Agro Expo Bucovina” 2019, Viva FM vă ține la curent cu noutățile.

Ne vom auzi pe frecvențele 105 FM (Iași), 93,7 FM (Suceava), 97,8 FM (Fălticeni) și 90,1 FM (Rădăuți), 103,9 FM (Pașcani), 107,4 (Hârlău), 106,3 FM (Botoșani), 94,7 FM (Piatra Neamț), dar și online, pe site-urile noastre.

Radio Viva FM este susținător media principal al acestui eveniment!

Comentarii

Comentarii