full screen background image

96 de botoșăneni au fost încadrați pe loc astăzi la bursă

296 de botoșăneni au fost selectați în vederea încadrării în muncă, iar 96 persoane au fost încadrate pe loc astăzi “Bursa Generală a Locurilor de Muncă”, una dintre cele mai importante acţiuni implementate la nivel judeţean pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă şi agenţi economici.

La evenimentul organizat de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani au fost prezenți 85 de agenți economici care au oferit 541 de locuri de muncă și 510 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

La deschiderea oficială au fost prezenți ministrul Muncii și Justiției Sociale, Marius Budăi, Prefectul Județului Botoșani, Dan Constantin Șlincu și președintele Consiliului Județean, Costică Macalați.
Obiectivul principal al acestei acțiuni și-a atins scopul, în sensul că fost facilitat contactul direct dintre angajatori și viitorii angajați, au fost încheiate contracte de muncă și au avut loc selecții pentru participare la probe de lucru.

De asemenea, cei prezenți la acest eveniment au fost informați direct despre serviciile oferite, precum şi despre facilităţile de care pot beneficia atât șomerii cât şi angajatorii, dacă apelează la AJOFM Botoșani.

Comentarii

Comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *