full screen background image

PAȘTELE LA NOI ACASĂ

De sărbători aducem în casele ascultătorilor Viva FM savoarea bunătăţilor autohtone cu care ne mândrim de sute de ani!

Pentru că ne iubim ascultătorii şi susţinem economia locală, încurajăm consumul de produse locale oferind, în perioada 21-25 aprilie 2019, alimente naturale şi tradiţionale de la partenerii noştri!

Viva Fm şi producătorii locali oferă zilnic câte un coş cu bunătăţi tradiţionale de la VLĂSIE COMPANY – specialităţi de caşcaval de Săveni, brânzeturi de calitate ce respectă reţete străvechi, un COZONAC DOMNESC plămădit ca la mama acasă după reţetă molodovenească autentică și un voucher cadou de la CARMANGERIA STEJARUL, cu care să așezi pe masa ta de Paște preparate tradiționale doar din carne și condimente naturale.

Toate învăluite în aroma strugurilor din ținuturile Moldovei, zdrobiți și îmbuteliați în sticle cu vin de la Artech Wine.

Participă la concurs și poți fi chiar tu unul dintre câștigători! Cum? Foarte simplu! Lasă un mesaj privat pe pagina de Facebook Viva FM Botoşani în care să transmiți gânduri bune botoșănenilor de Paşte.

Afli apoi în Dimineți Animate dacă ai câștigat!

Ascultă Viva Fm și masa ta va fi mai încărcată cu bunătăţi!

Comentarii

Comentarii
10 thoughts on “PAȘTELE LA NOI ACASĂ

  1. BALINISTEANU ANCA CRISTINA

    Sfintele sarbatori de Paste sa va aduca tihna de care aveti nevoie, bucuria revederii oamenilor dragi si increderea de mai bine! Este asadar prilejul sa va transmit, dragi botosaneni, sa intampinati sarbatorile pascale cu lumina invierii in suflete si cu inima deschisa fata de semenii vostri. Sarbatori fericite!

  2. Flory

    Lumina Invierii Domnului Iisus Hristos sa va aduca liniste duhovniceasca,bucurie in suflet,intelepciune,iubire si multa sanatate alaturi de cei dragi ! Sarbatori binecuvantate ! Hristos a Inviat !

  3. Heatherhooro

    Одним из самых больших недостатков Skype когда-то давно был платный доступ к групповым видеозвонкам. Времена меняются. Читайте об этом подробнее на сайте slapk.ru

Comments are closed.