full screen background image


AUDIO/FOTO/ 3 ani de recuperare medicală bine făcută la WorkTape Medical Botoșani

Centrul de recuperare medicală WorkTape Medical Botoșani a împlinit 3 ani de funcționare.

Evenimentul a fost sărbătorit sâmbătă, 15 iunie 2019, prin inaugurarea noului spațiu în care funcționează centrul privat de sănătate WorkTape Botoșani, din Bulevardul George Enescu Nr 9c, Capăt 1, Demisol.

”Ziua recuperării bine făcute” a fost marcat prin prezentarea noutăților din domeniul recuperării medicale și lansarea noului site www.worktape.ro.

Colaboratorii, angajații și pacienții care au participat la eveniment au avut parte și de momente artistice susținute de  Amalia & Co. și Oana Tăbultoc.

Invitat special la inaugurarea centrului a fost pompierul campion Iulian Rotariu, botoșăneanul care aleargă și câștigă cele mai dure ultramaratoane din lume, pentru a face cunoscută cauza copiilor cu autism din Botoșani.

De câteva luni, fizioterapeutul Mihai Venedict se ocupă de recuperarea medicală a campionului.

WorkTape Medical investește în aparatură medicală pentru a oferi pacienților servicii de recuperare medicală cum sunt în București sau chiar în țări dezvoltate din Europa.

Aici botoșănenii beneficiază de consultații medicale în recuperare, reumatologie & neurologie, ecografii, kinetoterapie, shockwave, masaj, trigger point, laser, ultrasunet, bandajare cure tape, electroterapie, termoterapie, elongație cervicală, drenaj limfatic, tekar, recuperare cardiovasculară.

Mihai Venedict, managerul WorkTape Medical:

 

Comentarii

Comentarii