full screen background image

Toamna se numără bobocii, vorbă din popor, noi, la VIVA FM avem o altă vorbă. Toamna se numără proiecte, realizări și obiective îndeplinite.

În cele ce urmează, vă anunțăm prognoza VIVA FM pentru toamna aceasta. Se anunță un sezon plin de surprize.

În fiecare dimineață, în intervalul orar 07:00 – 10:00, soarele răsare odată cu matinala Gina Poenaru, alături de care vă puteți savura cafeaua bine dispuși la primele ore ale zilei, informați corect despre realitatea locală și națională. Gina și invitații săi – persoane importante din mediul local, formatori de opinie și artiști, au grijă să vă livreze informații esențiale din aria fiecărui domeniu de interes, analizând subiecte de moment importante pentru voi.

Soare-n difuzoare, în fiecare zi, de luni până vineri, de la 10.00 la 13.00, la VIVA Cafe. Cea mai bună cafea este la VIVA Cafe, alături de Lidia Uja! Tu trebuie doar să fii pregătit să asculți muzica potrivită ceaiului sau cafelei tale din fiecare zi și cele mai interesante informații de peste tot.

Iar dacă ești la volan sau la birou, între orele 13 și 17.00, asculți VIVA Trafic. Afli de la Cristina Vorobchievici detalii din trafic, din județul tău, din țară și din lume, sfaturi de călătorie și cum să ajungi în siguranță la destinație, relaxat și informat!

În zilele de joi se anunță valuri puternice de informații ce tulbură societatea. Gina Poenaru tratează într-o altă lumină, pe un ton obiectiv, problemele societății ’’Față-n față’’ cu decidenții orașului. Gina este pregătită să descopere informații prețioase de la invitații pe care-i va avea Față-n Față, în fiecare joi, de la ora 16:03 la 17:00, personalități importante din diferite domenii de activitate. Acestea vor fi intervievate pe baza unor subiecte de actualitate, cu scopul de a găsi răspunsuri la problemele și situațiile cu care se confruntă orașul Botoșani. Față în Față vine să dezbată perspectivele de orice natură, alături de persoane care au un cuvânt de zis vis-a-vis de Botoșani.

În week-end se anunță o maximă distracție, deoarece pregătim proiecte interesante pentru voi. Ești pregătit? Cele mai bune 30 de piese ale momentului le asculți în fiecare weekend la Viva Chart. Unele au un viitor promițător, celelalte un trecut și împreună le ordonăm după preferințele tale. Doar pe frecvențele Viva Fm TU alegi muzica pe care o asculți! Primești bonus informații despre artiștii tăi preferați: datele concertelor, lansările albumelor dar și picanterii. Ți-ai notat? În weekend e Viva Chart!

Ne-am implicat în comunitatea locală și continuăm să facem acest lucru prin intermediul site-ului de știri, www.stirilevivafm.ro și a proiectelor marca VIVA FM – Produse locale pentru localnici, VIVA la Playa, Ice Ice VIVA, campanii sociale și concursuri.

Cu o nouă grilă de programe radio adaptată dorințelor ascultătorilor noștri, sperăm să fructificăm noul sezon la maxim și să culegem aceleași roade în toamna anului 2020.

Comentarii

Comentarii