full screen background image


Treat or trick? Sau, pe românește, ne dați sau nu ne dați? Nu vorbim despre dulciuri sau mere caramelizate, tradiția americanilor, ci despre Happy Hallowen la patinoar Cornișa Aqua Park & Sports Botoșani de unde VIVA FM transmite LIVE, în intervalul orar 17:00 – 20:00.

Așadar, ne dați sau nu ne dați accept la invitație? Legenda spune, că dacă refuzați invitația noastră, fantomele vă vor pândi în casele voastre, iar când vă pregătiți de somn, vă vor lua… la dans pe Thriller. Nu mai bine dansați cu fantomele deghizate la Happy Halloween și poate câștigați și un premiu pentru cel mai frumos costum?

Vă invităm pe 31 octombrie, începând cu ora 17:00, după ce soarele apune, la Happy Halloween, un eveniment organizat în parteneriat cu Cornișa Aqua Park & Sports Botoșani și Coca Cola (avem nevoie de multă energie la concursul de sculptat dovleci). Și cei mici sunt așteptați, am pregătit jocuri tematice, concursuri, multe surprize și zeci de premii, oferite de partenenerii noștri: WorkTape Medical Botoșani – Centru privat de sănătate,  Restaurant La Strada Botoșani  și Atlantis Gold- bijuterii din aur și argint.

Acceptați sau acceptați! Nu există cale de întoarcere! Boo!

Comentarii

Comentarii